nordsjo-premium-lameller-mork-eik-1

Kjøkkentrender med Nordsjø Premium

Det er viktig for oss å gi kunden stor valgfrihet i stilarter. Vi har mange tidløse modeller, men har betydelig fokus på aktuelle trender.

Naturlige materialer
Naturlige materialer som tre, stein og marmor blir stadig mer populære for kjøkkeninnredning. Disse materialene gir en rustikk og naturlig følelse, samtidig som de er holdbare og slitesterke.

Fargerike kjøkken
I motsetning til det tradisjonelle hvite kjøkkenet, ser vi nå en trend hvor kjøkkenet er dekorert i forskjellige farger. Dette kan inkludere alt fra dype toner som navy og smaragdgrønt, til mer livlige farger som oransje og rosa.

Smarte kjøkken
Det blir stadig vanligere å inkludere smarte funksjoner i kjøkkenet, som innebygd wifi og stemmeaktivering av hvitevarer og belysning. Dette gir muligheten for en enda mer effektiv kjøkkenopplevelse.

Minimalistisk design
Minimalistisk design er en trend som har vært populær i noen år, og dette gjelder også for kjøkkeninnredning. Dette inkluderer rene linjer, skjulte håndtak og enkelhet i form og funksjon.

Bærekraftighet
Bærekraftighet er en stadig voksende trend, og dette inkluderer også kjøkkeninnredning. Bærekraftige materialer og resirkulering av materialer brukes mer og mer, og kjøkkenet kan være utformet med fokus på energieffektivitet og avfallshåndtering.