Lamell kjøkken

Kjøkken med lamellfronter er et stilrent alternativ som gir kjøkkenet ditt et elegant utseende.  Man kan kombinere fronter med lamell med et stort utvalg av andre kjøkkenmodeller. På den måten kan kjøkkenet tilpasses den stilen du ønsker. 

Inspirasjon til kjøkken med lameller

nordsjo-premium-cento-hvit-massiv-eik-2

De lekre detaljene

Legg merke de flotte detaljene mellom frontene og avslutningene av skapene. Her er de massive listene gjæret på en elegant måte som kun dyktige håndtverkere med solid erfaring kan utføre. Slike detaljer skiller et håndverkskjøkken fra et masseprodusert produkt.

Lameller i massiv tre

CENTO- serien som kan leveres i flere varianter, er en av våre mest populære modeller. Frontene produseres i massiv eik og du kan velge mellom ulike varianter.  Det kan påmonteres kraftig høytrykkslaminat på front. Du kan velge mellom 21 forskjellige laminatfarger.

CENTO serien produseres av våre dyktige håndtverkere også uten høytrykkslaminat, slik at det massive treet blir enda mer synlig. Vi har ulike tresorter og behandlingsmåter for disse frontene, så valgmulighetene er mange.

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø Premium.