Design den perfekte garderoben med Nordsjø Premium

Skap en garderobe som kombinerer funksjonalitet, stil og unike muligheter med Nordsjø Premium. Med et bredt utvalg av modeller, farger og enestående kvalitet, gir Nordsjø Premium deg muligheten til å designe den perfekte garderoben som passer dine behov og ditt hjem.

Nordsjo-premium-garderobe-5

Uendelige muligheter

Garderobeløsninger gir oss utallige muligheter når det kommer til organisering, lagring og stil i hjemmet vårt. Uansett om du har en romslig walk-in-garderobe eller en kompakt klesskap, kan du skape et funksjonelt og vakkert oppbevaringsområde som passer dine behov.

En av de største fordelene med garderobeløsninger er optimal utnyttelse av plassen. Du kan tilpasse hyller, skuffer og oppheng etter størrelsen og typen av klær og tilbehør du eier. Med smarte løsninger som uttrekkbare hyller, skohyller, uttrekkbare stangsystemer og skreddersydde innredninger kan du maksimere plassen og enkelt finne det du trenger.

Inspirasjon til ny garderobe fra Nordsjø Premium

Tilpasset garderobe

Her har en kunde fått tilpasset garderobe til maksimal utnyttelse av rommet. Selv med skråtak, er skapene spesiallaget til å passe perfekt. Garderobeskapene rammer inn sengen. Legg merke til de små rommene på hver side av sengen. Disse er designet til kundens ønske. Med Nordsjø Premium får du unike muligheter. 

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø Premium.