Andre designkjøkken

Nordsjø Premium tilbyr et omfattende utvalg av stilarter som passer perfekt til ditt nye håndlagde, kvalitets- og designkjøkken. Uansett om du foretrekker en moderne og minimalistisk stil, en klassisk og tidløs estetikk eller en mer rustikk og landlig sjarm, har Nordsjø Premium et designkjøkken til deg.

Inspirasjon til designkjøkken

Fenix og fingertappet

Her har vi vært så heldige å få bilder fra et nytt kjøkken i en lekker kombinasjon av Fenix og fingertappet, og sider i finér. Kunden har valgt høyskapsveggen i med Inline, vår grepsløse løsning, sammen med en koselig sittebenk i hjørnet. 

Inline

Vår Inline modell som er en grepsløs løsning, er her vist med en solid metallskinne som er frest inn i skapene mellom skuffefrontene. Dette gir et enkelt og stilfult kjøkkendesign som også gjør det enkelt og åpne skuffer og skapdører. Metallskinnen kan leveres i flere farger.

Cannes

Et tidsriktig design fra Nordsjø Premium vil altså være preget av moderne, stilfulle og innovative designløsninger som gir et funksjonelt og estetisk spennende kjøkken.

Her er modellen CANNES vist i hvit utførelse.  Modellen har innfreste grep i dørene og kan også leveres i 2000 forskjellige NCS farger.

Sorano Sharp

SORANO SHARP er en modell med de matte elegante FENIX laminatene som finnes i flere varme- og trendye farger. Kantene på skuffer og skapdører kan leveres i en diskrè massiv trelist eller om man ønsker den samme overflate som er på frontene.

Detaljebildet viser en hjørneforing som er typisk for et håndtverkskjøkken. Dette er en lekker detalj som skiller seg ut i forhold til et masseprodusert kjøkken, hvor sammensetningen blir gjort på en mye enklere måte.

Modena Fenix

Vi har vært så heldige og besøke Jesper og Kari i deres nye bolig. Her kan vi se at de er opptatt av detaljer. Kjøkkenet oser av design, kvalitet og varme med kombinasjonen av eikeskuffer og laminerte fronter. Kunden har valgt modellen MODENA FENIX sammen med håndlagde fingertappede skuffer i massiv eik. Dette passer utmerket til deres fiskebensparkett. Et gjennomført, stilrent og
lunt kjøkken.

nordsjo-kjokken-premium-heltreskuffer-kjokken23

Ekte håndverk og dedikasjon til detaljer

Med et Nordsjø Premium-designkjøkken får du ikke bare et vakkert og kvalitetskjøkken, men også en investering i din livsstil og hjemmets verdi. Det er en mulighet til å skape et kjøkken som er en fryd å jobbe i, og som du vil være stolt av å vise frem til dine gjester. La kjøkkenkonsulenter av Nordsjø Premium hjelpe deg med å realisere ditt drømmekjøkken og skape et rom som vil glede deg i mange år fremover.

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø Premium.