Nytt bad fra Nordsjø Premium er laget etter dine ønsker og behov.

Et bad fra Nordsjø Premium skal være perfekt kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. Du kan velge mellom alle våre modeller og til din nye drømmebad. Mulighetene er uendelige. På Nordsjø pleier vi å si "hvis du kan drømme det, kan vi klare det". Uansett hvordan ditt drømmebad ser ut, kan vi produsere det. 

nordsjo-premium-bad-finer-stavanger

Uendelige muligheter

Badet danner rammen om hverdagen – det er her du gjør deg klar om morgenen og der du avslutter dagen før du legger deg. Badet skal kunne romme travle morgener når hele familien skal ut, og avslappende stunder hvor man kan slappe av. Dette stiller høye krav til ditt bads design og interiørdesign.

Drømmer du om et stilig bad i nordisk design? Eller er du mer til et fargerikt bad med flotte vasker og armaturer som skiller seg ut? Det kan også være at du lengter etter et eksklusivt bademiljø som gir deg en luksuriøs spaopplevelse i hverdagen?

Inspirasjon til nytt bad fra Nordsjø Premium

Bli inspirert av et utvalg av innredninger vi har levert til kunder. Vi lager ditt nye bad fra bunnen av og ville aldri drømme om å gå på akkord med dine ønsker. Vær kresen og finn akkurat den løsningen som passer deg og din familie. Du kan velge mellom alle våre modeller til din baderomsinnredning.

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø Premium.