Lidenskapelig opptatt av én ting.. Ditt kjøkken!

Et kjøkken fra Nordsjø Premium er håndlaget med eksepsjonell kvalitet og estetikk som gjør det til en verdsatt investering i ethvert hjem. Våre kjøkken er laget av erfarne snekkere som har ekspertise i å tilpasse og lage kjøkken til kundes ønsker.

Kjøkken med lamell fronter er et populært valg blant våre kunder. Frontene er tidløse, gir et elegant og stilrent uttrykk på kjøkkenet. Cento-serien er produsert i massiv eik, og kan leveres i flere varianter.

Rammekjøkken er en stilfull og tidløs løsning for alle som ønsker et klassisk og elegant kjøkken. Med en rekke ulike designmuligheter kan rammekjøkken være den perfekte løsningen for ethvert hjem.

Finerte fronter til kjøkken er en populær og elegant måte å gi kjøkkenet ditt en naturlig følelse og et varmt og innbydende utseende. Finerte fronter kombineres lekkert med andre modeller, for å gi kjøkkenet et unikt og personlig uttrykk. Vi kan levere finér i både vannrett og loddrett trestruktur.

Nordsjo-premium-heltre-skuffer-1

Nordsjø Premium’s håndlagde fingertappede skuffer i massiv eik er helt unike. Skuffene er produsert av eiketre, av våre dyktige og erfarne møbelsnekkere. Du kan velge mellom ulike trefarger, bredde og dybde, som vil gi ditt hjem et flott kjøkken som alle vil elske.

Vi har et stort utvalg av stilarter du kan velge mellom til ditt nye kvalitetskjøkken. Her har vi samlet en rekke andre bilder fra våre kunder,  for å gi deg et lite innblikk i alt vi kan levere. 

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis og uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø Premium.