nordsjo-premium-baerekraft-1

Bærekraftig kjøkken

Et bærekraftig kjøkken fra Nordsjø Premium er utformet med fokus på å minimere miljøpåvirkning og samtidig opprettholde høy kvalitet og funksjonalitet. Her er noen viktige faktorer som bidrar til å gjøre et kjøkken mer bærekraftig:

Materialvalg
Materialer som er miljøvennlige, resirkulerbare og/eller fornybare.Nordsjø Premium kjøkken bruker materialer som FSC-sertifisert tre, bambus, resirkulert glass og stål, og benytter seg av miljøvennlige overflatebehandlinger.

Energisparing
Kjøkkenet bør utformes slik at det bruker minimalt med energi.Dette kan inkludere energieffektive hvitevarer, LED-belysning og varmtvannsbesparende løsninger.

Redusert avfall
Planlegg kjøkkenet slik at det har god plass til oppbevaring og sorteringsmuligheter for avfall og resirkulering. En god avfallshåndtering kan bidra til å redusere belastningen på miljøet.

Lang levetid
Vi velger holdbare og robuste materialer som tåler slitasje og kan vare lenge. På den måten kan du unngå å bytte ut deler av, eller hele kjøkkenet for ofte, noe som igjen vil redusere miljøbelastningen. Vår lange og omfattende garanti er på hele 30år.

Transport
Vi har et bevisst valg av transport leverandører med fokus på redusert utslipp og best logistikk, alt for å redusere utslippene av klimagasser.

Et bærekraftig kjøkken fra Nordsjø Premium vil altså være utformet med tanke på å redusere miljøbelastningen og samtidig gi deg et funksjonelt og stilrent kjøkken som passer dine behov.