Hvorfor velge Nordsjø kjøkken

Det er mange gode grunner til å kjøpe ditt neste kjøkken, vaskerom eller garderobe hos Nordsjø. Det vil forhåpentlig en kikk på nettsiden overbevise deg om. Her er de 5 viktigste grunnene til å velge Nordsjø.

 

 1. Håndverk som holder
  Hos Nordsjø elsker vi detaljer og går aldri på kompromiss med kvaliteten i våre materialer. Hver enkel skapdør og skuffe, som vi leverer, er laget med omtanke og kjærlighet.
 1. Stort utvalg
  Nordsjøs sortiment er så bredt og gjennomtenkt, at vi med garanti kan levere en løsning, som passer til nettopp din smak, dine ønsker, og ditt behov. Vi har design til romantikeren, minimalisten, praktikeren og modernisten. Vi designer til deg.
 1. Individuelle løsninger
  Nordsjø er identisk med personlige og skreddersyende innredningsløsninger. Det betyr at din lokale Nordsjø forhandler sørger for å designe løsninger til ditt hjem, som passer til dine rom, din stil og din måte å bruke ditt kjøkken, ditt vaskerom og ditt baderom på. Med Nordsjø er du garantert et moderne design, som er produsert for å oppfylle nettopp dine ønsker og behov.
 1. Den riktige pris
  Nordsjøkjøkken ligger i den nedre prisklasse. På Nordsjøfabrikken produseres skapene i store serier og ligger ferdig på lager, noe som gir vesentlig lavere kostnader, gunstige priser og kort leveringstid.
 1. Erfarne håndverkere
  På våres kjøkkenfabrikk er det erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk, som fremstiller ditt kjøkken. De har produsert kjøkken i mer enn 40 år.
om-nordsjo-kjokken-1.jpg
30aars-garanti-logo.png

DET HANDLER OM TRYGGHET VED KJØPET

Hos Nordsjøkjøkken legger vi vekt på å produsere kvalitetsprodukter som du kan ha glede av i mange år. Oppstår det likevel skader, gir vi deg i utgangspunktet 30 års garanti på alle bevegelige deler som for eksempel skuffer og hengsler.

Øvrige produkter i vårt sortiment er omfattet av forbrukerkjøpslovens bestemmelser om garanti og reklamasjonsrett.

Skader på produktet som skyldes feilaktig betjening eller håndtering, modifikasjoner eller grovt misbruk fra brukerens side, er ikke dekket av garantien eller reklamasjonsretten. Det samme gjelder alminnelige slitasjer.

Du kan lese mer og last ned garantibevis her.