Om Nordsjø kjøkken

Nordsjø kjøkken er et spennende og prisgunstig kjøkkenkonsept, som har levert kjøkken til norske hjem i over 30 år.

Interiørmesteren Norge AS (IM kjeden) ble etablert i 1991 og er en frittstående uavhengig kjøkkenkjede. Nordsjø kjøkken  etablerte vi tilbake i 1992 og blir produsert hos en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker og ligger i det nedre prissegment.

Vi leverer rundt 1000 kjøkken i året, fra Båtsfjord i nord til Lindesnes i sør.

BREDT UTVALG
Med 27 modeller i forskjellige stilarter finnes det noe for enhver smak og behov.

HURTIG LEVERING
Noen modeller kan leveres helt ned til 1 ukers leveringstid.

PRISGUNSTIG
Blant markedets rimeligste fabrikk sammensatte kjøkken. Vi er et meget prisgunstig alternativ med en god kvalitet. Sammenlign pris og kvalitet, og du blir overrasket.

FLATPAKKET ELLER SAMMENSATT KJØKKEN
Hos oss kan du få kjøkkenet ditt levert sammensatt. Valget er ditt.

Save

Save

Save

Save

 

OmNordsjo_1

Save

Save

Save

Save

SKREDDERSYDDE LØSNINGER
Nordsjøkjøkken blir utviklet, produsert og solgt med omtanke.
Våre kjøkkener og innredningsløsninger produseres på en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker. Våre produkter har et stort stilmessig utvalg, så uansett om du liker best minimalistisk design med aluminium, glass og stål eller mer til den romantiske kjøkkenstil, kan du finne ditt drømmekjøkken, bad og garderobe hos oss.

OmNordsjo_2

KJØKKENET ER HUSETS HJERTE
Her skapes de ”store” måltider og de gode samtalene. For de fleste er kjøkkenet utgangspunkt for timevis med godt samvær omkring matlaging og hygge med familie og venner. På kjøkkenet oppleves også de små gleder og utfordringer i en travel hverdag. Og hverdager er det flest av. Hektiske dager med aktivitet på mange plan, der kjøkkenet er et samlingsplass for hele familien. Derfor er et koselig kjøkken en viktig hverdagsglede som skaper trivsel og inspirasjon for hele familien.

OmNordsjo_3

LEGG VEKT PÅ DETALJER
Ta deg derfor god tid til å planlegge kjøkkenet ditt. Legg vekt på detaljene som gjør ditt kjøkken til noe utenom det vanlige. Nordsjøkjøkkenet kan hjelpe deg langt på vei med å realisere din kjøkkendrøm. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebar kvadratmeter. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle og blir brukt dag etter dag, år etter år.

I over tyve år har Nordsjøkjøkkenet levert kjøkken til flere tusen norske hjem. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.

Hvorfor velge Nordsjøkjøkken? Les flere punkter her!

Vi ønsker deg god fornøyelse på veien til ditt nye drømmekjøkken.

Save

Save

Save

Save