Om Nordsjø

Dansk design og kvalitet til en gunstig pris.

Velkommen til Nordsjø Kjøkken - ditt valg for et spennende og rimelig kjøkkenkonsept med over 30 års erfaring med å levere danske kvalitetskjøkken til norske hjem.

Ett merke, to fabrikker

Nordsjo-kjokken-milano-matt-cashmere-fusa-7

Nordsjø kjøkken, bad, garderobe

Nordsjø kjøkken er vårt mest utbredte konsept og består av serieproduserte kvalitets kjøkken, bad og garderober til gunstige priser. Dette konseptet etablerte vi tilbake i 1992 og blir produsert hos nest største produsent og en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker.

Fabrikken serieproduserer et bredt sortimentet og kan dermed gi oss et utvalg som ligger i det nedre prissegment. Dette uten at det går på bekostning av kvalitet.

Fabrikken eier og produserer også flere andre sterke kvalitetsmerker innen kjøkken, bad og garderobe – moderne maskinpark med stor og effektiv produksjonskapasitet sikrer en sikker serieproduksjon og god lagerkapasitet.

Samlet blir dette til vår fordel som gir oss enda bedre priser på kvalitet til deg som kunde. Velg mellom flatpakket eller sammensatt levering av ditt nye Nordsjø Kjøkken, bad eller garderobe.

Nordsjo-premium-kjokken-modena-fenix-horsens-4

Nordsjø Premium

Nordsjø Premium kommer fra en liten og ærverdig fabrikk i Danmark, med lange tradisjoner for produksjon av håndlagde danske kvalitetskjøkken.

De er spesialister på detaljer og spesialløsninger, med sitt største søkelys på kundens høyere ønsker om kvalitet og design.

Nordsjø Premium er utviklet for våre kunder som prioriterer egne design-detaljer og valg av materialer som ligger i et høyere prissegment. Men selv om en her kan få de helt unike muligheter tilpasset sine drømmer, er dette fortsatt prisgunstige løsninger som alle som ønsker dette kan unne seg. 

Gunstig pris

Nordsjø kjøkken er blant markedes rimeligste fabrikk sammensatte kjøkken.

Se prisekempel

Dansk design og kvalitet

Nordsjø kjøkken er danskprodusert og vår fabrikk har lange og solide håndverkstradisjoner, og er blant Danmarks eldste kjøkkenfabrikk.

Les mer

Hurtig og trygg levering

Vi har produksjonstid på kun
5 dager på flatpakkede kjøkken og minimum 10 arbeidsdager for fabrikksammensatte kjøkken.

Våre produkter blir sendt direkte hjem til kunde over hele Norge med annerkjente Vendelbo Spedition.

Flatpakket eller sammensatte skap

Nordsjø kjøkken kan enten leveres flatpakket, som er det rimeligste alternativet, eller ferdig sammensatt fra vår fabrikk i Danmark.

Ettersom pristillegget for ferdig sammensatte skap er relativt beskjedent, velger tre av fire å få kjøkkenet fabrikk-sammensatt.

Bredt utvalg

Nordsjø kjøkken har et stort utvalg av modeller og stilarter.

Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til kundens behov, og det skal tåle og bli brukt dag etter dag, år etter år. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.

Se vårt store utvalg

Hvorfor velge Nordsjø?

Velkommen til Nordsjø Kjøkken - ditt valg for et spennende og rimelig kjøkkenkonsept med over 30 års erfaring med å levere danske kvalitetskjøkken til norske hjem.

 • Håndverk som holder

  Hos Nordsjø elsker vi detaljer og går aldri på kompromiss med kvaliteten i våre materialer. Hver enkel skapdør og skuffe, som vi leverer, er laget med omtanke og kjærlighet.

 • Stort utvalg

  Nordsjøs sortiment er så bredt og gjennomtenkt, at vi med garanti kan levere en løsning, som passer til nettopp din smak, dine ønsker, og ditt behov. Vi har design til romantikeren, minimalisten, praktikeren og modernisten. Vi designer til deg.

 • Individuelle løsninger

  Nordsjø er identisk med personlige og skreddersyende innredningsløsninger. Det betyr at din lokale Nordsjø forhandler sørger for å designe løsninger til ditt hjem, som passer til dine rom, din stil og din måte å bruke ditt kjøkken, ditt vaskerom og ditt baderom på. Med Nordsjø er du garantert et moderne design, som er produsert for å oppfylle nettopp dine ønsker og behov.

 • Den riktige pris

  Nordsjøkjøkken ligger i den nedre prisklasse. På Nordsjøfabrikken produseres skapene i store serier og ligger ferdig på lager, noe som gir vesentlig lavere kostnader, gunstige priser og kort leveringstid.

 • Erfarne håndverkere

  På våres kjøkkenfabrikk er det erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk, som fremstiller ditt kjøkken. De har produsert kjøkken i mer enn 40 år.

 • Legg vekt på detaljer

  Ta deg derfor god tid til å planlegge kjøkkenet ditt. Legg vekt på detaljene som gjør ditt kjøkken til noe utenom det vanlige. Nordsjø kjøkken kan hjelpe deg langt på vei med å realisere din kjøkkendrøm. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebar kvadratmeter. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle og blir brukt dag etter dag, år etter år.

Kjedekontoret består av Britt-Judit Qvale på support (til venstre), kjedesjef Kyrre Bjørnevik og grafisk designer Elisabeth Aline Hansen.
Kjedekontoret består av Britt-Judit Qvale på support (til venstre), kjedesjef Kyrre Bjørnevik og grafisk designer Elisabeth Aline Hansen.

Norsk kjedekontor med support i over 30 år.

Interiørmesterkjeden (IM kjeden) ble etablert i 1991 og er en frittstående uavhengig kjøkkenkjede.

Vi har ca 20 norske forhandlere, og skal nå utvide vårt forhandlernett.

På vårt kjedekontor har vi ressurspersoner med lang og allsidig erfaring. Vi driver en utstrakt support og oppfølging av våre forhandlere og vi tilrettelegger opplæringspakker for nye konsulenter og bedrifter.

Interiørmesteren-svart-logo

Har du spørsmål om Nordsjø kjøkken?

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.