Priseksempel av et Nordsjø kjøkken

Hos Nordsjø kan du få et kjøkken til alle prisklasser. Våre dyktige konsulenter setter opp et kjøkken ut fra ditt budsjett.

Hva koster et nytt Nordsjø kjøkken?

De angitte priser inkluderer skap, fronter, sokler, dørgrep og synlig behandlede skapsider. Det vil være et tillegg hvis skapene ønskes ferdig sammensatt fra fabrikk. Benkeplater, vask, blandebatteri, belysning, hvitevarer og frakt kommer i tillegg.

FRA KR. 29.420,-

BARCELONA GRÅ

Her har vi et lite koselig kjøkken med 2 høyskap og 6 benkeskap.

FRA KR. 47.640,-

RIGA SORT & ROMA HVIT

Her har vi et middels stort kjøkken med en kjøkkenøy mot vegg på totalt 11 kjøkkenskap.

FRA KR. 147.600,-

NORDIC LYS SAND

Her har vi et veldig stort kjøkken med innramming på hele 26 kjøkkenskap.

Unike kjøkken

Mange kunder spør oss om nettopp dette med pris, og spørsmålet trenger ofte et litt fyldig svar ettersom det ikke finnes noen standardløsninger. Noen kjøkken er små og trange, mens andre har romslige løsninger hvor mulighetene er mange og kan utformes svært ulikt. Et av våre beste tips er at du som kunde forsøker å danne deg en oversikt over dine ønsker og samtidig sette opp et budsjett over hva du ønsker og som du kan tenke å bruke på ditt nye kjøkken. Det er viktig at du også tenker igjennom om prisen er den totale rammen som betyr at hvitevarer, monteringsarbeidet, gulver og tak er med i budsjettet.

Barcelona-fredrikstad-2

Hvor stort er et kjøkken?

Det er viktig å vite hvor stort kjøkkenet ditt er når du skal finne ut prisen. Vi snakker ofte om hvor mange elementer du har plass til.

LITE KJØKKEN består oftest av 6 - 8 under- og overskap

MIDDELS KJØKKEN utgjør 6 - 8 under- og overskap og ett- til to høyskap

STORT KJØKKEN  regnes som regel fra 15 – 16 skapenheter og oppover

Ulike priseksempler

Her har vi valgt å vise ulike kjøkken som vil gi deg et lite innblikk i priser. Prisene varierer en del og det er fordi det er mange faktorer som påvirker prisene. Antall skap/skuffer er vesentlig, eller f.eks skap med hyller, materialvalg og utforming på skapfrontene.

Skreddersydde løsninger til deg

Avtal et gratis uforpliktende møte med en av våre dyktige konsulenter. Ut fra dine ønsker og behov, får du en visualisering og tilbud på en skreddersydd løsninger innen kjøkken, bad og interiør med Nordsjø kjøkken.