Benkeplater og vasker

Her finner du noe av vårt utvalg av benkeplater og vasker til ditt nye Nordsjø kjøkken. 

Benkeplater

Laminat

Laminat er et av de mest praktiske materialer til benkeplater. En laminat benkeplate krever kun vanlig rengjøring uten annen form for vedlikehold.

Se utvalget >

Coretop

Coretop er med sin silkemyke, ensartede overflate et opplagt valg i det stilrene, minimalistiske kjøkkenet

Se utvalget >

Kompaktlaminat

Kompaktlaminater er et sterkt produkt. Kompaktlaminaters overflate er smuss- og vannavstøtende, den krever ingen vedlikeholdelse, og den er enkel at rengjøre.

Se utvalget >

Corian

Corian er et unikt eksklusivt kompositt materiale som har noen enestående egenskaper og kan brukes til mange formål.

Se utvalget >

Heltre

Heltre er et av de mest populære valgene til benkeplate i et nytt kjøkken. Heltre er en varm kontrast til det ofte veldig stilrene utseende til et nytt kjøkken.

Se utvalget >

Linoleum

Linoleum benkeplate på kjøkken eller bad er en fascinerende og elegant løsning med fremragende bruksegenskaper.

Se utvalget >

PFP er Skandinavias eldste og mest erfarne leverandør av skreddersydde benkeplater. Siden starten har god kvalitet, høy faglighet og innovasjon vært hovedfokus for selskapets aktiviteter.

På nettsiden vil du får mye inspirasjon og se et stort utvalg av alle benkeplatetyper.

Her finner du monteringsveiledninger:
PFP Monteringsveiledning

FSC godkjenning

FSC står for Forest Stewardship Council ®, og er en internasjonal non-profit merkeordning av tre. FSC produserer ikke varer.

Våre benkeplater er FSC sertifiserte – det en garanti for produksjon med omtanke;

  • Det felles ikke mer tre enn nødvendig
  • Skogarbeiderne har godkjent arbeidsforhold og får en ordentlig lønn
  • Dyr og planteliv beskyttes
  • De lokale får inntekter fra skogen til oppbygging av skoler, klinikker og lignende

FSC har 10 grunnprinsipper, som alle FSC- sertifiseringer i verden bygger på. Når du kjøper FSC, vet du med andre ord, hva du får – likegyldig om det er et produkt fra Norge eller Bolivia. FSC er den eneste merkeordningen innenfor papir og tre, som har ett sett regler som gjelder i hele verden.

Våre heltre benkeplater er av typen:
Eik, hvitoljet Eik, sort Eik, Bøg, Ask, hvitoljet Ask, Mahogni, Teak og Amerikansk Valnøtt, disse alle er FSC sertifisert. Leveres uten ekstra kostnad.

Besøk FSC nettside her

FSC står for Forest Stewardship Council ®, og er en internasjonal non-profit merkeordning av tre. FSC produserer ikke varer

Vasker

Vi har et stort utvalg av vasker til kjøkken og bad. Her viser vi et lite utvalg av vårt rimligste sortiment: Light Vasker. Det finnes et rikt utvalg av vasker til kjøkken. I vårt store sortiment har du mange vasker å velge mellom. Når du skal velge en vask til ditt kjøkken og bad er det viktig at du ikke bare tenker på stil og design, men også på bruken og hyppigheten.

Husk at ingen vasker er vedlikeholdsfrie, men at te, kaffe og kalkavleiringer ses fortere på noen typer vasker en andre. Alminnelige avleiringer vil alltid kunne fjernes. Hvilke vedlikeholdspreparater som skal brukes til de forskjellige vasketyper er individuelle, og derfor bør man alltid følge vaskeprodusentenes anbefalinger.

Finn din nærmeste forhandler

Våre dyktige kjøkkenkonsulenter hjelper deg til å finne den riktige benkeplaten og vasken til ditt kjøkken. Kontakt din nærmeste forhandler av Nordsjø kjøkken her.