Finansiering av Nordsjø kjøkken

Hos Farsund Kjøkkensenter

Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

Svea_Secondary_RGB_large
LOGO-farsundkjøkkensenter
nordsjokjokken-sort-kopi
Svea_Primary_RGB_large
Kjøp Nordsjø kjøkken nå, betal senere med Svea Finans

Kjøp Nordsjø kjøkken nå, betal senere!

Bestill ditt Nordsjø Kjøkken hos Farsund Kjøkkensenter nå, betal senere.

1.     Søk selv her eller spør oss.

2.     Få svar med en gang

3.     Signer med BankID

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.
Søknaden din er tilgjengelig her

Så enkelt er det.

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt dine varer fra Nordsjø Kjøkken.

Nordsjo-kjokken-farsund-pisa-gronn-1

 Fordeler med delbetaling

Du kan handle i dag.

Gjør opp når det passer.

Velg delbetalingstid selv.

Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

LOGO-farsundkjøkkensenter

Vi holder til i Loshavnveien 3 på Lunde. Som forbruker trenger man ikke å reise langt for å få et kjøkken i den prisklassen som man ønsker seg, og vi er lokale med de mange fordeler som dette innebærer. Vi har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen, og hjelper gjerne med å få kjøkkendrømmen satt ut i live. Stikk innom oss for en uforpliktende kjøkkenprat så lager vi gjerne et forslag og et pristilbud helt gratis. Vi har mange inspirerende kjøkkenutstillinger!

Som lokal kjøkkenleverandør så har vi valgt å ha to danske fabrikker som våre samarbeidspartnere. Begge fabrikkene har lang håndverkstradisjoner og er kjent for høy kvalitet og god design. Dette gir oss en mulighet til å levere kjøkken i de aller rimeligste prisklassene og på svært kort tid. Nordsjø Kjøkken kommer fra en slik fabrikk og dette merket er blitt en stor suksess.

www.farsundkjokkensenter.no

FARSUND - Brit judith_nytt-s&h
BRITT-JUDIT QVALE
Daglig leder og kjøkkenkonsulent
Tlf: 38 39 10 52