Finansiering av Nordsjø kjøkken

Hos Boligleverandøren Karmøy

Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

Svea_Secondary_RGB_large
Boligleverandøren
nordsjokjokken-sort-kopi
Svea_Primary_RGB_large
Kjøp Nordsjø kjøkken nå, betal senere med Svea Finans

Kjøp Nordsjø kjøkken nå, betal senere!

Bestill ditt Nordsjø Kjøkken hos Boligleverandøren Karmøy nå, betal senere.

1.     Søk selv her eller spør oss.

2.     Få svar med en gang

3.     Signer med BankID

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.
Søknaden din er tilgjengelig her

Så enkelt er det.

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt dine varer fra Nordsjø Kjøkken.

Nordsjo-kjokken-farsund-pisa-gronn-1

 Fordeler med delbetaling

Du kan handle i dag.

Gjør opp når det passer.

Velg delbetalingstid selv.

Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

God kvalitet til fornuftige priser. Du kan være sikker på en ting, når du handler i vår  butikk. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten, uansett om du velger et moderne, romantisk eller klassisk kjøkken. Alle elementene blir produsert etter stolte håndverkstradisjoner på vår fabrikken, som er en av Danmarks eldste. Profesjonell rådgivning er alltid med i prisen.

Våre konsulenter hjelper deg gjennom hele prosessen, alt fra ideer og tegninger, til ditt nye kjøkkenet er montert hjemme hos deg. Vi leverer komplette kjøkken med hvitevarer, vasker, kraner og benkeplater. Vi har eksistert i Åkrehamn siden 1995 og er i dag 2 ansatte. Vi forhandler kjøkken, bad, garderobe, hvitevarer og avtrekk. Vi er også forhandler av Nordsjø bad.

Vi hjelper deg med å tegne ditt kjøkken og bad slik du ønsker at det skal se ut.