KJØKKEN KAMPANJE hos Leigland Bygg på Strandvik

Få gavekort fra kr. 10.000,- ved kjøp av nytt kjøkken hos Leigland Bygg på Strandvik.

Planlegger du nytt kjøkken i 2023?

Besøk Leigland Bygg på Strandvik, som nå har kampanje på alle modeller fra Nordsjø kjøkken. Vi gir deg gavekort fra 10.000,- og oppover ved kjøp av nytt Nordsjø Kjøkken. Gavekortet kan du bruke på hvitevarer eller kjøkkentilbehør.

Hos vår forhandler av Nordsjø kjøkken på Strandvik får du:

Personlig oppfølging fra erfaren og lokal kjøkkenkonsulent

Kjøkkeninnredning tilpasset ditt hjem 

Praktiske løsninger og full utnyttelse av plassen

Dansk design og kvalitet til en gunstig pris

Gode tilbud på hvitevarer

Nordsjø kjøkken har kampanje og gir deg gavekort fra 10.000kr på hvitevarer eller kjøkkentilbehør
Leigland logo-white

56 58 00 70

Book en uforpliktende kjøkkenprat!

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.

Vi har nå stor kampanje på nytt kjøkken. 

Ønsker du nytt kjøkken i 2023? Da passer det utmerket at vi har kampanje og gir deg ekstra gode priser på våre kjøkkener.

Alle som bestiller kjøkken i kampanjeperioden hos Leigland Bygg på Strandvik får gavekort fra kr.10.000,- og oppover, som du kan bruke på hvitevarer eller kjøkkentilbehør.

Hos Leigland Bygg har de erfaren kjøkkenkonsulent, som tegner kjøkkenet til deg, slik at det passer perfekt til dine ønsker og behov.

Nordsjø kjøkken er dansk design og kvalitet til en gunstig pris. Vi har rask levering på våre kjøkken, fra vår fabrikk i Herning, Danmark.

Tilbudet gjelder nye kjøkkentilbud ved bestilling innen 24. februar 2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder for bestillinger over kr. 50.000,- eks. hvitevarer.  

Book et uforpliktende møte

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

  Som fjerde generasjons byggmeister starta Mikal Leigland eigen verksemd i 1982. I 1986 blei selskapet Leigland Bygg AS stifta, og har sidan den gang bidratt til en mengde store og små bygg på vestlandet.

  På Leigland har me dreve med byggjeverksemd sidan 1878. I dag er det fjerde generasjon som driv. Sjølv om mykje har endra seg, er familiesærtrekka dei same; følelsar for faget, arbeidsglede og erfaring. For oss er det viktigaste at ein som kunde vert fornøgd, både den dagen ein overtek bygget og i alle åra som kjem.

  I dag er Leigland Bygg totalleverandør av alle typar bygg, og arbeider hovudsakleg med bygging av små, store og mellomstore bustadprosjekter, boligområder, skoler, sykehjem, næringsbygg og andre offentlige anskaffelser. Me har lang erfaring innan elementproduksjon, takstolar og andre byggmeister-, ingeniør- og arkitekturtenester. Me produserer elementar og takstolar på eigen fabrikk i Strandvik.

  www.leiglandbygg.no

   

  Du finner oss her

  Finn kjøkkeninspirasjon her