KJØKKEN KAMPANJE hos Farsund Kjøkkensenter

Kjøp kjøkken hos Farsund Kjøkkensenter og få sammensatt moduler til prisen av flatpakket.

Planlegger du nytt kjøkken i 2023?

Besøk Farsund Kjøkkensenter som nå har kampanje på alle modeller fra Nordsjø kjøkken. Du får sammensatte moduler til prisen av flatpakket. Du sparer du både tid og penger ved kjøp av nytt kjøkken.

Hos vår forhandler av Nordsjø kjøkken i Farsund får du:

Personlig oppfølging fra erfaren og lokal kjøkkenkonsulent

Kjøkkeninnredning tilpasset ditt hjem 

Praktiske løsninger og full utnyttelse av plassen

Dansk design og kvalitet til en gunstig pris

Gode tilbud på hvitevarer

Nordsjø kjøkken har kampanje og gir sammensatt kjøkkenmoduler til prisen av flatpakket.

Book en uforpliktende kjøkkenprat!

LOGO-farsundkjøkkensenter-hvit
Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Vi har nå stor kampanje på nytt kjøkken. 

Er 2023 året for nytt kjøkken? Da kan du gjøre et kupp nå!

Alle som bestiller kjøkken i kampanjeperioden hos Farsund Kjøkkensenter får ferdig sammensatt kjøkkenmoduler fra fabrikk til prisen av flatpakket kjøkken. Du sparer da både tid og penger.

Hos Farsund Kjøkkensenter har de flere erfarne kjøkkenkonsulenter, som tegner kjøkkenet til deg, slik at det passer perfekt til dine ønsker og behov.

Nordsjø kjøkken er dansk design og kvalitet til en gunstig pris. Vi har rask levering på våre kjøkken, fra vår fabrikk i Herning, Danmark.

Tilbudet gjelder nye kjøkkentilbud ved bestilling innen 24. februar 2023. og kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten gjelder på kjøkkenskap og for bestillinger over kr. 50.000,- eks. hvitevarer.

Book et uforpliktende møte

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

  LOGO-farsundkjøkkensenter

  Vi holder til i Loshavnveien 3 på Lunde. Som forbruker trenger man ikke å reise langt for å få et kjøkken i den prisklassen som man ønsker seg, og vi er lokale med de mange fordeler som dette innebærer. Vi har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen, og hjelper gjerne med å få kjøkkendrømmen satt ut i live. Stikk innom oss for en uforpliktende kjøkkenprat så lager vi gjerne et forslag og et pristilbud helt gratis. Vi har mange inspirerende kjøkkenutstillinger!

  Som lokal kjøkkenleverandør så har vi valgt å ha to danske fabrikker som våre samarbeidspartnere. Begge fabrikkene har lang håndverkstradisjoner og er kjent for høy kvalitet og god design. Dette gir oss en mulighet til å levere kjøkken i de aller rimeligste prisklassene og på svært kort tid. Nordsjø Kjøkken kommer fra en slik fabrikk og dette merket er blitt en stor suksess.

  www.farsundkjokkensenter.no

  FARSUND - Brit judith_nytt-s&h
  BRITT-JUDIT QVALE
  Daglig leder og kjøkkenkonsulent
  Tlf: 38 39 10 52

  Du finner oss her

  Finansiering

  Svea_Primary_RGB_large

  Farsund Kjøkkensenter tilbyr betalingsløsning fra Svea Finans

  Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

  Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

  Enklere. Raskere. 

  Les mer om finansiering her.

  Finn inspirasjon her