VÅRKAMPANJE PÅ KJØKKEN

Nå får du fabrikk sammensatt kjøkken til flatpakket pris!

Vi feirer at våren er tilbake med vårkampanje hos Nordsjø Kjøkken. Nå er tiden du bør benytte deg av gode tilbud og god veiledning. Frem til lørdag 11. mai får du fabrikk sammensatt kjøkken, til samme pris som flatpakket. Her kan du spare både tid og penger. Tilbudet gjelder alle modeller fra Nordsjø Kjøkken.

Besøk oss, så tar vi en uforpliktet samtale. Som kunde hos Nordsjøkjøkken mottar du 3D-tegning av ditt nye kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe. Ikke nøl, er det din tur til å oppleve dansk design og kvalitet til en gunstig pris.

**Kampanjen gjelder for Kjøkkengaarden, Farsund Kjøkkensenter, Boligleverandøren Karmøy, Kjøkkendesign Oppdal, Alta Kjøkken og Interiør, Interiør & Innredning Mo i Rana, Hygge design og Vigrestad Kjøkken.**

Kampanjen kan ikke kombineres med andre avtaler eller rabatter og gjelder ved kjøp av kjøkken for minimum 15.000 kr.


Nytt kjøkken? Vi hjelper deg gjerne på veien til nytt kjøkken.

Lag en skisse av kjøkkenet ditt og ta mål av vegger, takhøyde, vinduer og dører. Merk hvor rørene til vasken kommer og skriv ned alle ønskene som dere har til et nytt kjøkken. Skriv også ned de funksjonene og løsningen som ikke er bra med dagens kjøkkenløsning.

Sammen med alle ønskene så er det også lurt å tenke igjennom hva slags materialer som kan være aktuelt. Altså stilen på selve kjøkkendørene og litt hva som kan være ønskelig av hvitevarer og benkeplater.

Skal det være slette dører eller med profilering, klassisk eller moderne, kan det være aktuelt med farger, trestrukturer eller hvitt?

Til slutt er det fornuftig å tenke igjennom hvor mye penger dere vil investere på hele renoveringen. Dette er et viktig innspill å gi til en kjøkkenkonsulent i forhold til hva som kan velges av materialer til benkeplater og innredning i skapene, og ikke minst alt mulig tilbehør som finnes til et kjøkken.

Når «hjemmeleksa» er gjort, så ta kontakt med oss for en hyggelig kjøkkenprat. Vi vil demonstrere de ulike løsninger som vi kan tilby og vi gjennomgår din kjøkkenskisse med alle ønsker og behov som dere har.

Etter dette lager vi en et gjennomtenkt forslag med tredimensjonale tegninger og et oversiktlig pristilbud.

Vi kommer også hjem og kontrollmåler kjøkkenet, slik at vi tar ansvaret for at mål og innredning blir korrekt. Vi er også behjelpelig med å skaffe dyktige håndverkere.

Nå, under vårkampanjer, er det ekstra gunstig å bestille nytt kjøkken.

Velkommen til en hyggelig og uforpliktende kjøkkenprat.