KJØKKEN KAMPANJE hos Alta Kjøkken og Interiør

25% rabatt på alle modeller hos Alta Kjøkken og Interiør.

Planlegger du nytt kjøkken i vår?

Besøk Alta Kjøkken og Interiør, som nå har 25% rabatt på alle modeller fra Nordsjø kjøkken. Nå kan du gjøre et kupp på kjøkken, bad, garderobe eller vaskerom.

Hos vår forhandler av Nordsjø kjøkken i Alta får du:

Dansk design og kvalitet til en gunstig pris.

Bredt utvalg av stilarter i innredning, benkeplate, tilbehør og hvitevarer.

Alltid unike og gode tilbud på hvitevarer.

Velg mellom flatpakket eller ferdig sammensatte skap fra fabrikk.

Personlig oppfølging fra erfaren og lokal kjøkkenkonsulent.

Praktiske løsninger og full utnyttelse, tilpasset ditt rom og dine ønsker.

Nordsjo-kjokken25-budskap

Book en uforpliktende kjøkkenprat!

alta-kjokken-interior-logo-hvit
Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Vi har nå stor kampanje på nytt kjøkken. 

Planlegger du nytt kjøkken i vår? Da passer det utmerket at vi har kampanje og gir deg ekstra gode priser på våre kjøkkener.

Alle som bestiller kjøkken i kampanjeperioden hos Alta Kjøkken & Interiør får 25% rabatt på alle modeller. Rabatten gjelder også på innredning til bad, garderobe og vaskerom.

Hos Alta Kjøkken & Interiør har de flere erfarne kjøkkenkonsulenter, som tegner kjøkkenet til deg, slik at det passer perfekt til dine ønsker og behov.

Nordsjø kjøkken er dansk design og kvalitet til en gunstig pris. Vi har rask levering på våre kjøkken, fra vår fabrikk i Herning, Danmark.

Tilbudet gjelder nye kjøkkentilbud ved bestilling innen 28. april 2023. og kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten gjelder på kjøkkenskap og for bestillinger over kr. 50.000,- eks. hvitevarer.

Book et uforpliktende møte

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

  Velkommen til Alta kjøkken og Interiør AS, Finnmarks ledende kjøkken- og interiørforhandler! Vi har siden 2007 vært totalleverandør av kjøkken, bad og garderober med kjente kvalitetsmerker.

  Vi er opptatt av kvalitet, service og et høyt kunnskapsnivå rundt våre produkter. Vi bistår deg gjennom hele prosessen fra kartlegging, rådgivning og idéutvikling, til levering og montering. En god dialog er helt essensielt for et godt resultat. Hos oss får du personlig kontakt med en konsulent som vil følge deg og dine behov hele vegen til kjøkkendrømmen. Vårt omfattende sortiment gir mange muligheter! Våre kunder er både deg som er opptatt av design eller deg som vektlegger funksjon. Vi syns at form og funksjon fint kan gå hånd i hånd! Vi kan imøtekomme noe for ethvert stiluttrykk og økonomiske rammer.

  Utover ordinære åpningstider avtaler vi kundemøter dersom det er behov for det. Vi gleder oss til å tegne og visualisere din kjøkkendrøm for deg!

  www.altakjokken.no

  Besøk gjerne vår butikk: 

  Skippertorget 2,
  9515 Alta

  Du finner oss her

  Finn inspirasjon her