Kvalitetskjøkken til fantastiske priser hos Farsund Kjøkkensenter

BOOK EN GRATIS KJØKKENPRAT NÅ

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
25-rabatt-nordsjo-kjokken-sirkel

38 39 10 52

LOGO-farsundkjøkkensenter-hvit

Nå er det din tur til å oppleve dansk design og kvalitet til gode priser.

25-rabatt-1-03

I høst er det gunstig å kjøpe nytt kjøkken! Nå får du 25% på alle kjøkkenmodeller fra Nordsjø kjøkken. Vi ønsker å hjelpe deg til din kjøkkendrøm, så velkommen innom oss på Farsund Kjøkkensenter.

Skreddersydde løsninger til ditt hjem

Gratis og uforpliktende 3D tegning

Skaffer håndverkere

Tilbyr prisgunstige hvitevarer

Kampanjen gjelder på nye tilbud fra 13. september - 22. oktober 2021. Rabatten gjelder kun kjøkkenskap og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder for bestillinger over kr. 50.000,- eks. hvitevarer.

Rabatten gjelder kun på kjøkkeninnredningen.

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

  LOGO-farsundkjøkkensenter

  Vi holder til i Loshavnveien 3 på Lunde. Som forbruker trenger man ikke å reise langt for å få et kjøkken i den prisklassen som man ønsker seg, og vi er lokale med de mange fordeler som dette innebærer. Vi har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen, og hjelper gjerne med å få kjøkkendrømmen satt ut i live. Stikk innom oss for en uforpliktende kjøkkenprat så lager vi gjerne et forslag og et pristilbud helt gratis. Vi har mange inspirerende kjøkkenutstillinger!

  Som lokal kjøkkenleverandør så har vi valgt å ha to danske fabrikker som våre samarbeidspartnere. Begge fabrikkene har lang håndverkstradisjoner og er kjent for høy kvalitet og god design. Dette gir oss en mulighet til å levere kjøkken i de aller rimeligste prisklassene og på svært kort tid. Nordsjø Kjøkken kommer fra en slik fabrikk og dette merket er blitt en stor suksess.

  www.farsundkjokkensenter.no

  FARSUND - Brit judith_nytt-s&h
  BRITT-JUDIT QVALE
  Daglig leder og kjøkkenkonsulent
  Tlf: 38 39 10 52

  La deg inspirere til ditt nye kjøkken. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til dine behov, og det skal tåle og bli brukt dag etter dag, år etter år. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.

  Se gjennom våre ulike kategorier så vi håper du finner en stil og en modell som faller i smak. Neste skritt er da å la en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter hjelpe deg videre, til en funksjonell og velfungerende kjøkkenløsning.