Gjør et kjøkkenkupp!

FÅ SAMMENSATT KJØKKEN TIL FLATPAKKET PRIS

alta-kjokken-interior-logo-hvit

78 43 04 99

Book en uforpliktende kjøkkenprat!

Please enter your name.
Please enter a message.

SAMMENSATT KJØKKEN TIL FLATPAKKET PRIS

SPAR TID OG PENGER PÅ NYTT KJØKKEN

Bestiller du kjøkken før 16. oktober så sparer du mange tusen kroner, og du slipper å bruke mye tid og arbeid på å skru sammen de flatpakkede kjøkkenskapene. Det ordner vår fleksible fabrikk uten tillegg i prisen.

Du får skapene limt og presset sammen, noe som gir svært stabile skap - levert på adressen din

Ditt kjøkkeneventyr starter hos oss. Nå er det din tur til å oppleve dansk design og kvalitet til en fantastisk pris.

Skreddersydde løsninger til ditt hjem

Gratis og uforpliktende 3D tegning

Skaffer håndverkere

Tilbyr prisgunstige hvitevarer

Tilbudet gjelder nye kjøkkentilbud ved bestilling innen 16. oktober 2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten gjelder på kjøkkenskap og for bestillinger over kr.50.000,- eks. hvitevarer.

Kom i gang med GRATIS befaring i dag!

Send inn skjema så kontakter vi deg!

    Velkommen til Alta kjøkken og Interiør AS, Finnmarks ledende kjøkken- og interiørforhandler! Vi har siden 2007 vært totalleverandør av kjøkken, bad og garderober med kjente kvalitetsmerker.

    Vi er opptatt av kvalitet, service og et høyt kunnskapsnivå rundt våre produkter. Vi bistår deg gjennom hele prosessen fra kartlegging, rådgivning og idéutvikling, til levering og montering. En god dialog er helt essensielt for et godt resultat. Hos oss får du personlig kontakt med en konsulent som vil følge deg og dine behov hele vegen til kjøkkendrømmen. Vårt omfattende sortiment gir mange muligheter! Våre kunder er både deg som er opptatt av design eller deg som vektlegger funksjon. Vi syns at form og funksjon fint kan gå hånd i hånd! Vi kan imøtekomme noe for ethvert stiluttrykk og økonomiske rammer.

    Utover ordinære åpningstider avtaler vi kundemøter dersom det er behov for det. Vi gleder oss til å tegne og visualisere din kjøkkendrøm for deg!

    www.altakjokken.no